Коледа в училище

Коледният дух завладя сърцата на Яворовци. Днес учители и ученици се включиха в откриването на традиционния за училището коледен базар. Тази година инициатор на събитието изцяло  е Ученическата организация, която реши да дари събраните средства на дете в нужда – това е малката Нелис, която смело се бори с коварно онкозаболяване. Всички артикули, предложени на базара, са изработени от наши ученици и техните родители, които вложиха в тях много любов и надежда за спасение.

За учениците от 5 и 6 клас в Актовата зала беше организирано коледно тържество. Децата с радост посрещнаха Дядо Коледа, придружен от Снежанка и най-вярното му джудже. Група малки коледари отправиха възторжен благослов, наричайки за здраве, благоденствие и успех през новата година. Настроението се повдигна неимоверно и от талантливото изпълнение на гайда на Димитър Гърков от 9б клас.

 На днешния ден стана ясен и резултатът от конкурса за най-артистично украсена класна стая. Компетентното жури единодушно реши, че наградата отива при учениците от 2а клас с класен ръководител Павлина Здравчева и учител ГЦОУД Теодора Гаргова.

Нека  посрещнем светлия празник, изпълнени с вдъхновение и сили, за да превърнем мечтите си в реалност през новата година, а обичта и добротворството да са неизменните ни спътници по пътя към успеха!